torstai 25. elokuuta 2011

Sieni metsää ja ompeluksia

Metsä ja hirvikärpäset koettu. Löydettiin muutama haapa-, kangas-, ja karvarousku. Pitäs illalla ne tässä illalla ryöpätä, niin josko niistä huomiseksi jotain keksisi. Meillä oli siis järjestettävänä torstai rastit, jotka ovat meidän suunnistusseuran omat harjoitukset. Sisko onneksi vei rastit metsään, joten ei sen pitemmälle tarvinnu tämän jättimahan kanssa remuta. Tieltä käveltiin nupun kanssa kuitenkin jonkin matkaa metsään ja löydettiin yllättäen hyvä sienipaikka. Nähtiin myös aivan mahdottoman kaunis kärpässieni. Kaunis, mutta petollinen.




Joitain ompeluksiakin olen saanut tehtyä. Neiti nupun huoneeseen ompelin koristetyynyn kirpuilta löytyneestä neuleliivistä. 





Näillä mennään nyt loppuviikkoa. Huomenna menen tapaamaan Kalajoelle entisiä luokkakavereita, mutta sen pitempiä suunnitelmia ei oikein uskalla enää tehdä. Hoohetkeen kun ei ole enää pitkästi. Tänään saatiin lainasta palautuneet vaunut ja alkuviikosta kävin Ikealla ostamassa lipaston, jotta siihen saa alkaa pestä tulokkaan vaatteita. Mukaan kyllä tarttui enemmänkin, mutta laitanpa siitä sitten postausta, kunhan saan kaiken paikalleen. Mukavaa tulevaa viikonloppua. :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti