tiistai 2. elokuuta 2011

Mahlaa ja basilikaa

Naapuri antoi eilen kasvihuoneestaan tuoretta basilikaa. Se tuoksuu niin huumaavalta. Tänään olen siitä napsinut lehtiä ihan vaan suuhuni ja nipusta ajattelin naapurin ohjeen mukaan tehdä mausteöljyä. Öljyä, basilikaa, valkosipulia, pippuria ja suolaa tehosekoittimeen niin eiköhän hyvää tule.
Paikallisesta K-kaupasta löysin koivun mahlaa pulloon pakattuna. Kiihdyttää aineen vaihduntaa ja on muutenkin terveellistä. ;) (tietty) Aineenvaihduntaa kyllä kiihdytti. Suolainen 5,9€ hinta/plo vaan mietityttää. Makukaan ei ollut kummoinen. Muistelin, että lapsena se maistui paljon paremmalta, kun sitä itse lähimetsästä haettiin.

Piipahdin korttiostoksilla kirjakaupassa ja siellä oli aivan suunattoman ihania vanhahtavan tyylisiä kortteja. Tuo kielokimppu kortti oli niin suloinen, että se pääsi meidän keittiön hyllykköä koristamaan.


Reilu viikko ja mammaloma alkaa. Sitten olisikin tavoitteena saada koti valmiiksi uutta tulokasta varten. Virtaa kun tuntuu viime viikkoisen sairastelun jäljiltä olevan. Pitäs vaan malttaa olla, että maha-asukki ei pahastu. Sellaista myllerrystä se tuntuu välillä pitävän. :)
Aurinkoista syksyn alkua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti