lauantai 26. marraskuuta 2011

Päivä paloasemalla

Tänään oli valtakunnallinen päivä paloasemalla päivä ja niinpä meidänkin sakki sinne suunnisti. Isukki olikin siellä jo aamusta, sillä hän kuuluu vähän niinkuin vaki kalustoon. ;) Ohjelmassa oli pikkupalomies rataa, joulukalentereita, makkaraa ja mehua. Pääsipäs äitikin testaamaan alkusammutusta. Nyt teille kaikille ompelijoille haaste. Ottakaahan osaa tähän tuunaus kilpailuun. klik
Tarkoituksena on siis tuunata sammutuspeitteen suoja. Tuolla sivulla ei vielä ollut yhtään sellaista, jota voisin äänestää. Haluaisin jotain valkoista tai ruskeata, jotta se sopisi meidän keittiön sisustukseen. Muistelin joskus nähneeni jossain blogissa tuunauksen, mutta en nyt kuollaksenikaan muista kenen. Laittakaapa sinne siis hyviä ehdotuksia, niin minä lupaan äänestää.  Palkinnotkin oli ihan hienot. Pieni paloauto, sammutuspeite ja käsisammutin.
Meidän viikonlopun ohjelmaan on kuulunut lisäksi kaupungin joulun avajaiset, jossa nähtiin joulupukki ja isompi neiti sai ratsastaa ponilla. Lisäksi nähtiin upea ilotulitus. Äsken katsottiin Tuhkimo elokuva ja syötiin poppareita. Josko saisin kohta nämä lapsukaiset nukkumaan, sillä huomenna suunnataan kirkkoon kuulemaan kun Neiti Nöttösen nimi sanotaan kirkossa. Sen jälkeen suunnataankin joulu ostoksille, niin saa isä viettää rauhassa todennäköistä pahaolo päivää, sillä tämän päiväiset pikkujoulut voi vetää olon huonoksi. ;)
Mukavaa viikonloppua kaikille.

1 kommentti:

  1. Meilläkin oli tänään ohjelmassa päivä paloasemalla, tai no ehkä reilu tunti..=)
    Kivaa oli, lapset tykkäs!
    Kurkkasin linkkiin, siellä oli jo aika selvä voittajaehdokas..=O Eivät kovin sisustuksellisia olleet kyllä...=)

    VastaaPoista