keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Askarteluja!

Mukavaa alkanutta marraskuuta kaikille. Täällä on tänään ollut tosi tuulinen päivä, joten ulos ei taida meillä olla asiaa. Isomman neidin kanssa voisi iltasella piipahtaa pihalla, kunhan isukki saadaan töistä kotia. Viikonloppuna mies oli hirvimetsällä Lohtajalla ja neiti Nuppu meni yöksi mummolaan, niin minulla oli rutkasti aikaa askarrella ja ommella, kun pienin ihminen saattaa nukkua 5 tuntia putkeen. Tietysti surffailin netissä ja sateenkaarentaa puodissa oli aivan ihana lipputyyny. Mutta en millään sitä raskinut tilata, niin päätin tehdä sellaisen itse. Ei siitä nyt ihan noin hieno tullut, mutta harjoitellaan harjoitellaan. Takapuolelle laitoin Kam-nepparit. Tuli ihan kuin palatakkia.Askartelin myös tulitikkuaskeja joulunaikaa pieniin paketteihin sujautettaviksi. Ja joitakin joulukoristeitakin jo aloittelin. Nuo ei vielä ole niin jouluisia, joten kelpaavat jo roikkua olohuoneen kuusessa. Etsin netistä nuottipaperin kuvan ja tulostin siitä, joten tuli edullisia.

Hyvää ja Kaunista blogin Maanvaiva oli tehnyt torson ja koska se oli niin upea oli se pakko ottaa matkimislistalle. Ja tässä tämä minun versioni. Äiti tuli käymään, kun olin tuon saanut olohuoneeseen aseteltua. Ensimmäinen kommentti oli että mikä ihme toi on ja mitä sä sillä teet. Niin se ei ymmärrä minkään kauniin päälle. ;)

Ja vielä viikonlopun pikashoppailun tulos. Mieheni metästykseen ja eräilyyn keskittyvän yrityksen naapuriliikehuoneistoon tuli viime keväänä ihana pieni sisustusputiikki Aava-sisustus. Sieltä sitten mukaan lähti tämä erilainen lyhty. Pitäähän sitä jonkun pitää suhteita yllä naapuri yrittäjiin.
Lyhdyn vasemmalla puolella näkyy myös pala kulhoksi tärkkäämästäni pitsiliinasta.
Mukavaa viikkoa kaikille. :)

6 kommenttia:

 1. Siis U-p-e-a!!! Et usko, että minunkaan äiti ei edes kohottanut kulmakarvoja kun näki torson :DD
  Mulla liikkuu mielessään jo toinenkin torso, mutta hieman erilaisempi.. hmm.. saas nähdä, onnistuunko :)

  VastaaPoista
 2. Hei, ekaa kertaa käväisin! Maanvaivan avustuksella tänne löysin :)
  Kaunis torso!!!

  VastaaPoista
 3. Maanvaivan blogista minäkin tänne tupsahdin,täytyy tutkailla paremmin oikein ajan kanssa=D Kauniilta näyttää ja torso on upea,mullakin on "jo" jalka valmiina,vain torso puuttuu=D

  VastaaPoista
 4. Hieno on torso! Ja sinä sentään käytit hieman omaa luovuuttakin, kun minä apinoin niin suoraan tuon Maanvaivan mallin :P Kovasti mieleinen on ollut.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun löysitte tänne. Onneksi on tuollaisia ideanikkareita, että tuollaisia ihanuuksia keksii omaan kotiinkin tehdä. :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis torso. Minä ainakin tykkään vaikken sellaista vielä omistakkaan...

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista