keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Hahtuva lapaset ja tuiketta!

Jo viime talvena aloin neuloa hahtuva lapasia, mutta jostain kumman syystä ne jäi kesken. (Mikä mulla EI jäis kesken) Nyt sain ne kuitenkin valmiiksi ja niistä tuli oikeen onnistuneet, vaikka mikään neulomisihme en olekkaan. Tuo on varmaan vaativinta mihin pystyn. Miksi en ollut mukana täysillä yläasteen käsityön tunneilla kun neulomista harjoiteltiin? Tänään juuri kirjaston lukusalissa mietin miten hienoa olisi osata neuloa ihania palmikko neuleita ja pipoja, sekä itselle, että neiti nupulle ja vaikka tuolle meidän perheen uroolle. :)

Tässäpä nämä. Josko ne lämmittää ensi talvena mukavasti pihalla ollessa. Taustalla lyhty jonka lupasin itselleni kirpputorilta saaduilla rahoilla ostaa. Se oli palkinto itselle aherretusta hinnoittelu hommasta. Ja pääsinpäs kurkkaamaan paikallisen melko tuoreen sisustusliikkeen tarjontaan. Tarttuihan sieltä mukaan muutakin, mutta siitä tuonnempana.


Tässä nämä lapaset vielä ennen huovutusta. Miestä meinasi hiukan huvittaa kun sanoin neulovani lapasia. Mutta ei nauranut enää kun pesukoneen uumenista kaivoin huopuneet lapaset.
Lapaset neuloin tällä ohjeella. Sydän koristeet toki jätin paremmille ammattilaisille. Josko myöhemmin kokeilisi jotain kuviota neulahuovuttamalla. Tuolla Novitan sivuilla oli muuten paljon ihania neuleohjeita. Ehkä pitäisi yrittää. Lämpöisiä syyskuun päiviä kaikille. Täällä vielä odotellaan suuren mahan kanssa, josko huomenna pääsisi lähtemään pienokaisen tekoon.

2 kommenttia: