sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Elokuvia ja shoppailua!

Alkuvuosi on hurahtanut ihan hirveällä kyydillä. Koulu on alkanut ja se tuottaa omaa stressiään. Oli kamala palata kolmen viikon mukavan perheloman jälkeen koulun penkille. Onneksi lomalla saatiin paljon aikaiseksi uuden kodin laitossa. Mies oli paljon töissä, sillä heidänkin liikkeessä tehdään laajennusta. Minäkin kävin siellä vessaa maalailemassa ja opettelin laittamaan lattiamattoa.

Meidän viikonloppu koostui toiminnantäyteisestä äiti tytär ajasta. Isillä oli työreissu eteläSuomeen viikonlopuksi ja samalla Vilpukka tuli äitin luokse Tampereelle. Perjantaina käytiin Hoplopissa ja shoppailemassa ideaparkissa. Lauantaina käytiin katsomassa Nukkumatti elokuva.

Se oli kyllä aavistuksen pettymys. Mutta pääasia, että tyttö tykkäs. Lauantai aamuna piipahdettiin ikealla hakemassa työpöytään jalat. Ens viikonloppuna pitää alkaa sitä väsäämään. Ohjelmassa olis lisäksi myös keittiön tapetointia ja yhdet pienen miehen synttärit. Saapa nähdä mitä kaikkea kerkeän tehdä. Mutta nyt pitää alkaa lukemaan tenttiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti