torstai 30. joulukuuta 2010

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

 Vuosi 2010 on aikalailla vietetty. Joulu meni meillä nopeasti, sillä kodinlaitossa meni aika kyllä nopeasti. Minun jouluni alkoi siitä kun kävimme tiistaina pienessä Olkkolan kirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja. Tuosta onkin tullut joka vuotinen perinne. Kirkko on pieni  ja fiilis kuin silloin joskus lapsena. Jouluakin kerkesin kuitenkin laittaa ja aattoilta meillä kului, siinä kun mummo ja pappa tuli syömään ja ottamaan vastaan joulupukkia. Iltapäivällä kävimme lisäksi joulukirkossa. Neiti oli niin väsynyt aamun koristelu hässäkästä, ettei jaksanut valvoa vaan nukahti papan syliin kesken kirkon menojen.



Uusia kalusteitakin ollaan touhuttu. Ruokailuhuoneeseen piti saada astioille kaappi ja sellainen löytyikin Ylivieskasta Pitsi & Pellava liikkeestä. http://www.pitsijapellava.fi/ On muuten aivan ihana paikka. Hyvä palvelu ja kauniisti laitettu putiikki. Siellä silmä lepää. :)


Kaappi kyllä istuu kuin nakutettu tuohon ruokailutilaan.

Vielä kun saisin valkoisen keittiön pöydän.

Joululomalla olen myös ehtinyt touhuilla. Tämä pöytä on ollut varastossa jo vuoden päivät, mutta nyt sille tuli käyttöä. Pöydän ostin aikoinaan huuto.netistä. aluksi ajattelin sitä tietokonepöydäksi,mutta täällä uudessa kodissa se on auttamattomasti liian pieni tuonne työhuoneeseen. Ja tällaisia pöytiä kun olin haaveillut olohuoneen pöydäksi niin siinähän se sitten oli. Lyhensin jalkoja, puhdistin ainakin kolmekerrosta maalia, vaaleanpunaista, ruskeaa ja punaista. Teetätin uudet laatikon kannatin puut, pesin, hioin, porasin, talttasin, maalasin, petsasin, vahasin ja tein vaikka mitä, jotta tähän tulokseen päästiin, mutta oli vaivan arvoinen. Tuo on mielestäni juuri sellainen, kuin olen olohuoneen pöydän halunnut olevankin.


 Ostin ennen joulua tuon Kaarnasydän ja sammalkranssin kirjan. Siitä inspiroituneena tein jouluksi kakun ja joulukortiksi ystäville tein lumiukko soppa -pussit. :)



3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo uusi astiakaappi! Ja minusta tuo tumma keittiönpöytä sopii hyvin sisustukseen, just semmonen perinteinen ja tasapainottaa kokonaisuutta.

    Ja tuo kakku.. NAM :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta blogissani, kiva kun olit jättänyt kommenttia, että löysin minäkin tieni tänne blogiisi.
    Upea tuo uusi astiakkaappinne!

    Hyvää alkanutta vuotta!
    -kisu-

    VastaaPoista
  3. Uutena lukijana kommentoin :) Todella upea kaappi, meillekin tuollaisen huolisin. Jään ehdottomasti seuraamaan sisustamistasi, on sulla vaan niin ihania huonekaluja. Klikkailen siis itseni lukijaksi.

    VastaaPoista