maanantai 22. marraskuuta 2010

Viikonlopun kuulumisia!

Viikonloppu oli kiireinen. Kerettiin käydä ostamassa sohva uuteen kotiin. Löytyikin NIIN ihana ja meidän molempien makuun oleva sohva. Toivottavasti se sopii yhteen kaiken muun kanssa. Itse olisin halunnut valkoisen, mutta lapsiteknisistä syistä ei sitä sitten tehty. Ehkä vielä joskus tulevaisuudessa tai sitten ostan nojatuolit valkoiset. Divaanikin vois tietty olla kiva..Hmmm tää jää sitä miettimään. Lauantai iltana oltiin pikkujouluissa ja sunnuntai meni tavaroita jo pakatessa ja uutta kotia ihaillen. Ai niin ja tais sitä muutama koneellinen pyykkiäkin pestyä.


Prinsessa sai arvoisensa Tilda ohjeilla tekemäni kruunun. :)

Kuminauha vielä kaipaa uudistamista.

Perjantaina kotimatkalla kävin Jämsässä Witikkalan kartanossa ja sieltä matkaan tarttui tämä niin kauan etsimäni lasikupu. Ensi viikonloppuna keksin siihen jotain parempaa laitettavaa.

Tässä ollaan lähdössä tarkistamaan uuden kodin hienoudet. Muuttomatkaa on noin 300-400m.

Tässä keskeneräistä projektiani. Kesällä jo ostin tuon, mutta niin vaan on viikonloput kuluneet ihan muuhun.Sängynpääty siitä joskus pitäisi tulla. Päivittelen sitten tästä kun on valmiina.

Saunaan löysin uutta ihhanaa juhannuskoivu hajua. Tosi mieto haju. Juuri minun mieleeni. Tuon saunatyynyn ompelin mummon jäämistöstä löytyneestä kankaasta. Se oli aikaisemmin toiminut leivinliinana, mutta sittemmin repeytynyt ja nyt sain siitä itselleni ja vanhempieni kotiin saunatyynyt.

Tämä on vanha hankinta, mutta laitan nyt kuvan kun en aikaisemmin ole sitä tehnyt. Tosi hyvä kuntoinen posliininen suodatin. :) Ja valkoinen.

Tässä vielä tyttäreni päivähoidossa leipoma isän pipari. Oliskohan hoitotädillä ollut osansa pelissä. Tämä siis oli jo isänpäivänä esillä, mutta postaus vasta nyt.

2 kommenttia:

  1. Witikkala on kyllä niin ihana paikka, että siellä on pakko poiketa sillontällöin. Yleensä sieltä tullaankin kassin kanssa takaisin :)
    Innolla odottelen talopostauksia!

    -Paula-

    VastaaPoista
  2. Se oli kyllä ihan uskomaton paikka. Vielä kun olis ollu isompi kukkaro, niin mukaan olis kyl eksynyt kaikkea ihanaa, mutta hiljaa hyvä tulee. Itsenäisyyspäivän viikonloppuna päästään muuttamaan, niin pitää silloin muutama kuva napata meidän "uudesta" kodista, ilman kalusteita näin aluksi. :)

    VastaaPoista