keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Sisustus ja remontti mietelmiä!

Kovasti alkaa pohtiminen miten ostamaamme taloa saisi myös pinnoiltaa oman näköiseksi. Keittiön yhdelle seinälle haluaisin sandbergin rut tapettia:


Muuten seinäpinnoille tuskin ainakaan heti tehdään mitään, sillä ne on edellinen asukas remontoinut kaksi vuotta sitten ja ovat pelkistetyn valkoiset, niinkuin seinien tahdon olevankin. Tuolle seinälle, johon rut tapetti tulee, haluan asentaa valkoisen hyllyn, mustilla koukuilla (etsinnässä). Hyllyn päälle sitten ihania vanhoja esineitä.
Takkahuoneessa haluaisin vaihtaa takan luukun sellaiseksi lasiluukuksi, jotta sohvalla istuessa näkee tulen kunnolla. Nyt siinä on sellainen rautainen 80-luvun malli. Voi niin sormet syyhyää päästä kuvaamaan ja etenkin sitten toteuttamaan suunnitelmia.
Kodinhoitohuone menee jossain välissä remonttiin, sillä se on ainut huone jota edelliset asukkaat eivät ole remontoineet. (80-luvun asussaan siis edelleen) Haluaisin kaataa yhden väliseinän kodarin ja vaatehuoneen välistä ja tehdä isomman kodarin. Ja sinne ihanat vaaleat kaapit. Kävin jo ikealla ihailemassa. Tosin tuskin sieltä niitä otetaan. Mutta se on vielä kaukainen haave. Kunhan vaan saan miehen innostumaan. Eiköhän se jotenkin järjesty. ;)
Eteisessä on vain pieni naulakko vaatteille ja eihän se mitenkään meille riitä. Sinne haluaisinkin jonkin vaatekaapin. Mieleen ei vaan nyt tule mitään järkevää vaihtoehtoa. Ideoita otetaan vastaan. Millaisia eteisen vaatesäilytys järjestelmiä teillä on?
Sauna taitaa kutsua tätä haaveilijaa. Joten eikun näihin kuviin ja tunnelmiin....

Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti