perjantai 2. syyskuuta 2011

Suunnitelmat todeksi

Muutaman esineen olen saanut kehyksien sisään Ikean reissun jälkeen. Tuo mekko on ollut joskus pienenä minun kokoiseni. Halusin sen pölyttymästä kehyksien taakse. Sen on virkannut naapurin täti ja on niin suloinen.





Tämä käpysydänpuu olen tehnyt häihimme ja se oli koristamassa eteisaulan pöytää. Tein sen sammalkranssi ja risusydän kirjan ohjeiden mukaan. Nyt se nököttää tuossa "pianon" päällä.

Mieheni on joskus lapsena kerännyt seteleitä ja koska ne lojuivat tuolla kaapissa, niin ajattelin, että eiköhän nuo markat kuulu näkösälle. Sopivat hyvin tähän työhuoneen seinälle.
Tämä aamu oli kyllä todella rankka. Viime yönä uni ei tullut vasta kun puoli viiden jälkeen aamulla, jolloin kömmin sohvalle katsomaan yleisurheilua. Ylösnousu kahdeksan aikaa aamulla ei onnistunut sitten millään. Nuppu oli omatoimisena aukaissut litran viilipurkin nakkaamalla sen lattiaan ja viiliä oli sitten joka puolella, kattoa myöten. No olipahan saanut ainakin jotain syömistä, kun laiska äiti vaan köllötteli maha-asukin vieressä. Toinen murheen ryyni oli se kun huomasin Nupun huoneessa ihanan kukan ja hymyilevän punaisen auringon tapetti seinässä. Isälleen hän sitten soitti ja mietti mitä tämän asian kanssa tehtäisiin, kun hän oli unohtanut, ettei seinään saa piirtää. No nyt se lastenhuoneen remppa on pakko suorittaa. Josko vaikka maalaisi tuon huoneen seinät. :)  Syksyistä syyskuun alkua kaikille.


1 kommentti:

  1. Aivan ihana taulu tosi suloisesta mekosta! Ja tuossa alempana oleva lamppu, vau!
    Leppoisaa lauantai-iltaa :)

    VastaaPoista