maanantai 5. syyskuuta 2011

Etuterassin päivitystä!

Tänään oli niin ihanan aurinkoinen syyspäivä ettei kertakaikkiaan voinut tuhlata sitä sisällä. Sain kanniskeltua loput polttopuut suojaan ennenkuin syyssateet saapuvat. Hitaastihan se kävi kun ison mahani kanssa eteenpäin lyllersin. Ja montaa puuta en voinut kerrallaan ottaa. Mutta tulipahan tehtyä ja sai raitista ilmaa ja kaivattua hyötyliikuntaa.
Pesin myös terassin kaikesta kesän pölyistä ja hiekoista. Noin kuukausi sitten kävin Oulaisissa ystäväni kanssa huutokaupassa ja sieltä sain huudettua vanhan työkalupakin täynnä vanhoja kulahtaneita työkaluja. Huutokauppailu on niin mahtavaa, sillä siinä jää jokin sellainen mahtava fiili kun jotain saa huudettua, ja vaikka ei saisikaan niin jotain jännitystä on aina ilmassa. Työkalupakin pesin ja vuorasin muovilla. Kävin muutaman callunan siihen hakemassa syksyä juhlistamaan. Tuli aivan oiva koriste etuoven viereen nököttämään. Laitoin pakin kahvaan kaksi hevosenkenkää roikkumaan. Ne oli noiden työkalujen seassa, kuten myös seinällä roikkuva vanha vatupassi ja roskat tähän kyltti. Lisäksi vanhat lyhdyt spreijasin valkoisella maalilla, kun olivat jo niin kellastuneet ja rustuneetkin osaltaan. Nyt näyttää niin uudelta. Alimmassa kuvassa on Ylivieskan kirpputorilta löytämäni tuoli 15 eurolla. Se toimittakoon lyhdynalustan virkaa ainakin tämän syksykauden.








Seuraavaksi olisi projektina tuunata vanha penkki tuonne takaterassille istuskelu penkiksi. Löysin sen kotoani navetan vintiltä kesällä kun sitä purettiin. Nyt sain sen raahattua kotia ja jos huomenna aloittaisi maalien rapsuttelun. Tässä penkki koko komeudessaan.Istuin osa on tehty yhdestä laudasta ja vaikuttaa olevan vankkaa tekoa muutenkin. Eiköhän siitä aika helmen saa. :)



Oikein ihania syksyisiä päiviä kaikille!!!

3 kommenttia: