maanantai 6. kesäkuuta 2011

Sievää vesikanisteria etsimässä

Näin viime viikonloppuna naapureilla aivan mielettömän ihanan lasisen hanallisen vesiastian. Astia lepäsi metallisen jalan päällä ja siinä oli kansi. Tilavuudeltaan se oli noin 15litraa. Katseenvangitsija pöydässä ja käytännöllinen, kun sitä ei tarvinnut koko ajan olla täyttämässä. Tänään olenkin tutkinut nettiä, mistä löytäisin saman tyylisen. Päivän saldo 0. :o Uskomatonta, eikö tosiaan mistään löydy yhtään lasista kaunista vesiastiaa. Olen niin täynnä muovisia plastex merkkisiä. Paikallisesta sisustuskaupasta olivat innostuneita asiasta ja lupasivat tutkia asiaa. Luulenpa, että joku muukin tuskailee tuollaisten muovisten hirvitysten kanssa, joten markkinaa olisi.

Ainoa lähellekkään oikea löytyi Indiskan sivuilta.  Tosin sekään ei ole lasinen, mutta kaunis.


Haluan sen olevan lasisen, jotta juomaan voisi laittaa koristeita, kuten lime viipaleita tai sitruunamelissa lehtiä lillumaan. Olisi janon sammuttajalle myös silmän iloa. Tietääkö kukaan mistä sellaisen voisi löytää?

Hakusanalla Glass Water tank löytyi tällainen Vesikanisteri. Tuossa on jo jotain tyyliä, mutta miten sen saisi Suomeen ???  Ja vielä tällainen. Tämä olisi ihan paras, mutta niitä myydään amerikassa. Eikö kukaan Suomessa myy???





2 kommenttia:

  1. Hei! Olen selvittänyt samaa asiaa. Bongasin Tampereen vohvelikahvilasta lasisen vesikanisterin ja he sanoivat että niitä löytyy Marjamäen Pajutilalta Kangasalta. Laitoin s.postia heille ja heiltä siis löytyy 55eurolla 11L vetoisuus- kanisteri:) Tässä vielä nettisivut heille: http://www.paju.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei, joko olet löytänyt mieluisen hanallisen lasisen vesikanisterin. White coastilta saa kun tekee ennakkotilauksen 9.10 mennessä. Löytyy Facebookista white coast ja siellä ennakkotilattavat tuotteet albumi.

    White Coast:
    Lasinen kaadin, jossa hana. Kaatimen yläosassa myös allas jääpaloille. Koko 31x21cm.
    Hinta: 69,00 euroa

    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/307218_226617157392377_155776511143109_579895_2132440296_n.jpg

    VastaaPoista