torstai 2. kesäkuuta 2011

Helatorstain touhuja!

Helatorstai kului autoa puunatessa. Pestiin se päältäpäin ja imuroin ja pyyhin pölyjä. Monta tuntiahan siihen sai kulumaan. Nyt on auto myynnissä. En olisi millään halunnut siitä luopua, kun se on vaan ollut niin hyvä. Lapsiperheen unelma sedan mallinen auto. Missään autossa en ole vastaavan kokoiseen jalkatilaan takapenkillä törmännyt. Lapsi mahtuu tosi hyvin istumaan turvaistuimessaan ja etupenkillä istuvan ei tarvitse ottaa iskuja takapenkkiläiseltä selkään. Ostin auton vanhemmiltani pari vuotta sitten, mutta nyt en enää diesel autoa tarvitse, sillä kotona kun reilun vuoden ainakin tulen olemaan, niin turha pitää diesel autoa. Ostakaa pois hyvä auto. 


Tilalle ostettiin pieni, mutta pippurinen Kia Picanto. Tosi näppärä ja näin naisellisesti sanottuna suloinen pikku auto. Ja niin ihanan värinen. Kyllä kaupan pihalla huomaa missä oma auto on kun vihreä väri hyppää silmille. Ystävä pariskunta kävi kylässä ja otettiin kuva meidän pippurista ja heidän jenkki unelmasta. Pisti hymyilyttämään tuo koko ero.


Ostettiin auto ystävältä, joka opiskelee Latviassa lääkäriksi. Hän ja hänen lääkäriksi opiskeleva puolisonsa, ovat lähdössä Intiaan harjotteluun ja halusivat päästä autosta eroon, siksi auto on vielä siirtokilvissä.

Tänään keitettiin myös mansikkaraparperimehua veljeni 30-vuotis syntymäpäivä boolia varten. Siitä tuli oikein hyvää. Taidan keittää mehuiksi raparperia lisääkin. Nyt kun on kellari, niin siellä on helppo niitä säilyttää.

Iltapäivällä käytiin ystävien yhdistetyillä tupaantuliaisilla ja heidän tyttären 2-vuotis syntymäpäivillä. Ompelin neitokaiselle Tilda kirjan ohjeen mukaan prinsessakruunun. Harmi kun en kuvaa muistanut ottaa.
Lisäksi ehdittiin vielä leipoa häitä varten. Hyödyllisiä nämä ylimääräiset vapaapäivät. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti