maanantai 16. tammikuuta 2012

Uusi vuosi vaihtui!

Joulu meni ja vuosi vaihtui meilläkin. Aivan hirveän joutuusti mennyt aika. Ennen joulua meidän tietokone sanoi sopimuksensa irti ja se toimitettiin huoltoon ja viime viikolla se sitten sieltä tuli, mutta edelleen se on alisuoriutuja. Blogi kirjoitusten teko on hirveän raskasta, kun tämä vanha kone toimii aikasta hitaasti. Mutta yritetään nyt kuitenkin. Kuviahan tällä ei sitten saa kamerasta ulos.

Eilen illalla kun tultiin mummolasta kotia mies alkoi haistella, että nyt ei ole normaali tuoksu (lue: haju) meillä. Sitten se sanoi,että nyt pistelee käsiä ja siinä samassa se karjaisi, että nyt pihalle ja kaikki äkkiä. Mä nousin ylös ja huippas ihan törkeesti. Juostiin pihalle ja ovet jätettiin auki. Käytiin palolaitokselta hakemassa räjähdysvaara mittari ja mies kun kävi mittailemassa niin sai arvon 17. Normaali hapen määrä on 21. Arvon ollessa 15, lähtee ihmiseltä taju ja 13:ssa tuli sammuu. Tuuletettiin rajusti ja kävin vielä avaamassa tulisijan pellin, kun sen mummolaan lähtiessä olin kiinni laittanut. En tiedä mistä niin vaarallinen arvo johtui. Tulisijasta (jonka pesässä ei tosin ollut hiillostakaan kun pellin laitoin kiinni) vai jostain muusta sillä eihän häkä miltään haise? (Toki meillä häkä mittari on, mutta se ei ulissut). Luojalle kiitos, että mulla on noin valistunut mies. Episodista johtuen ei meinannut illalla tulla uni silmään sitten millään. Ensin ajateltiin mennä mummolaan yöksi, muttakun arvot olivat normaalit kahdessa seuraavassa mittauksessa ja kun koirakin oli ihan normaali, niinpäätettiin jäädä.

Jotain kivempaakin. Tutkailin Ikean sivuja ja sinne oli tullut uutuutena tämä ihana tyyny.   Onneksi on reissua Tampereelle kuukauden sisään, niin pitää tällainen napata. Lisäksi oli tullut ihania kankaita. Ja se Ektorpin nojatuoli siellä mua edelleen odottaa. Jostain vain sais tämä mammalomalainen rahat siihen käärästyä.


Mukavaa tammikuun jatkoa kaikille. Minun tammikuu jatkuu gofatgo haasteen kimpussa. Josko se läski nyt liikkuis. :)

2 kommenttia:

  1. No huhhuh... onneksi ei ehtinyt sattua mitään suurempaa vahinkoa teille!!! Onko vieläkään tietoa mistä johtui?
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti kyse oli siitä, että happi oli vähentynyt radikaalisti takan lämmityksen johdosta. Ilmastointi oli pois päältä. Muuta järkevää selitystä en keksi.

      Poista