lauantai 9. lokakuuta 2010

Meidän kotia!

Päivittelen vähän kuvia vanhasta kodistamme, joka on myynnissä ja toivottavasti pian saadaan myytyä, jotta päästään muuttamaan "uuteen" ihanaan omakotitaloomme. :) <3 Ja laitampa tilda "porostakin" kuvan.

Tässä on tuunaamani eteisen penkki. Ostin sen huuto.netistä. Poistin maalia 4 eri kerrosta ja siihen menikin viikon verran iltoja. Sitten vahasin sen kahteen kertaan liberonin antiikkivahalla. Penkki on toiminut niin eteisen laskutasona, olohuoneen pöytänä kuin sängyn jalkapäätynä.


Prinsessa halusi kuvaan. Huom! meillä kuljetaan kokoajan mekossa. Tyty niin rakastaa mekkoja.

Tässä keittiön ruokapöytä.

Keittiötä.


Olohuoneen nurkkausta. Tuon penkin ostin huuto.netistä monta vuotta sitten. Se oli sellainen vihreä. Verhoilututin sen uudelleen. Käsinojat hioin, petsasin ja lakkasin itse, niin vähän säästettiin. Tuo tuoli on ihan helmi. Pienenä mummola vierailuilla tuollaiseen ihastuin ja aikuisena halusin sellaisen omaan kotiini. Siinä on sitä jotain tunnelmaa. <3

Tämän yöpöydän löysin huutokaupasta viidellä eurolla. Verhoilin sen uudelleen, koska vanhat oli niin kulahtaneet. Välillä mietin että voishan tuon maalata valkoiseksi, mutta ainakin vielä saa pitää pintansa. Lampun löysin kirpparilta Tampereelta 12 eurolla ja lampun varjostin tarttui mukaan sateenkaarentaa sisustusputiikista. Valo siivilöityy ihanasti varjostimen raoista.

Tässä Tilda "poro". En saanut ohjeen mukaisia sarvia millään onnistumaan ja lahjan saaja, kun jo tänään odottaa lahjaansa niin värkkäsin tuollaiset vuohen sarvet. Tämä siis menossa ystävän pojalle. Oma tyty ei kyllä haluaisi millään tuosta luopua, mutta josko ompelen hänelle omansa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti