lauantai 25. syyskuuta 2010

Viikkoa vilahtaa!

Ja niin taas yksi kuuden viikon rupeama on takana, kuten 6 tentin viikkokin. Olipas raskasta ja päätä särkevää, mutta nyt taas onnellisesti kotona.

Viime viikonloppuna vietimme tyttäremme 3-syntymäpäiviä ja kotia laitettiin niin syys- kuin juhlakuntoonkin. Tässä siitä muutama kuva:



Tämän piikkilanka sydämen väänsin vanhempieni navetan vintiltä löytyneestä piikkilangan pätkästä.




Tällaisen kakun voimalla juhlimme tytön 3v synttäreitä. :)

lauantai 11. syyskuuta 2010

Ihanaa olla taasen kotona. Takana raskas kouluviikko ja paljon istumista. Mukavaa oli, mutta oma koti kullan kallis ja etenkin omat rakkaat kullan kalliita. Yritän tämän viikonlopun aikana löytää kamerani ja laittaa tänne joitain kuvia kodistamme ja tuunauksistani ja niiden yrityksistä. ;)
Ensi viikolla olisi kämppiksen kanssa tarkoitus mennä katsomaan uutta elokuvaa Kellokosken prinsessa. Luin siitä jo viime vuonna lehdestä, kun sitä alettiin tekemään. Eilen se taisi tulla ensi-iltaan. Kiva  joskus mennä katsomaan uusi elokuva, eikä jotain monta kuukautta sitten ensi-iltaan tullutta. Meillä täällä koti puolessa kun ei ole elokuvateatteria.Mutta nyt lähdetään lauantain kunniaksi uimaan. :)
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille. :)

maanantai 6. syyskuuta 2010

Viikonloppu meni taasen hurahtamalla!

Ihana viikonloppu kotona takana ja taasen olen Tampereella. Viikonloppu kului ulkoillessa syksyisessä kelissä, sienestäessä prinsessan kanssa. Kiertelimme paikallinen kirppari ja kävimme kahvilassa. Asuntoakin piti yrittää siivota, josko se saataisiin myynti kuntoon ja päästäisiin jo muuttamaan siihen unelmiemme taloon.  Viikot kuluu joutuisasti ja kovasti jo haaveilen uuden kodin sisustamisesta ja oman näköiseksi laittamisesta.

Ostimme siis omakotitalon, joka on rakennettu vuonna 1983. Samana vuonna kuin omistajansa. :) Sinne siis pitäisi muuttaa rivitalo asuntomme tavarat tammikuuhun mennessä. En vain millään malttaisi odottaa muuttoa. Toki koulun kanssa on tekemistä, mutta aina tahtoo sisustusblogit viedä voiton tuosta tentteihin lukemisesta.

Tämän kouluviikon aloitus oli erilainen, koska saimme virkavaatteet ja koko kurssi niitä tänä aamuna käytti. Näytettiin kyllä kaikki tosi tyylikkäiltä. Poliisin vaatteet pukee kyllä naistakin. :)
Ensimmäiseltä ammatiltani olen puutekniikan insinööri, jota ainainen istuminen alkoi tympimään ja päätin vaihtaa alaa. Ensimmäiset kurssit ovat kyllä olleet kiinnostavia ja tämä jotenkin tuntuu omalta. Ainoa huono puoli on pitkä välimatka perheeseen. Iso hatun nosto miehelleni, joka jaksaa hoitaa yksinään kodin, tytön ja työnsä. Ilman häntä en tätä unelmaa pystyisi toteuttamaan, niinkuin en paljon muutakaan. <3

perjantai 3. syyskuuta 2010

Tästä olen haaveillut!

Päätin perustaa blogin johon voisin päivittää elämän menoa, sillä tällä hetkellä elämä menee melko haipakkaa. Blogi siis sisältää perhe-elämää välillä Pirkanmaa- Pohjoispohjanmaa. Käyn koulua Tampereella ja yrittäjä isä asuu pohjanmaalla 3 vuotiaan prinsessamme kanssa. Viikonlopuksi sitten kipaisen rapiat 350km kotiin. Elämäämme virittää omakotitaloon muuton odotus, sekä viikottainen ikävä. Tervetuloa seuraamaan elämäämme, kodinsisustamista ja kaikenmoista virikettä mitä ikinä keksinkin.